Friday, March 21, 2008

 

Hygge i tårnet


I onsdags dukkede Freysi, Abbi, Runar og Bjarne op i tårnet, de skulle spille indtil daggry. De var 5 stykkes i alt og derfor kunne ikke flere deltage denne gang. Freysi var meget sikker på at vinde fordi han havde en utrolig klog plan som han ønskede at vise de andre. Det gik ikke så slemt i starten for han, han fik nogle points og også en anelse penge. De andre fokuserede mere på øl, maltesers og hyggesnak. Spillet varede i lang tid, næsten alle fik muglighed til at tjene penge, råvarer og sejle dem til de rige. Da spillet var ved at være slut, pga. mangel af points, befand Abbi sig i en besværlig situation. Han kunne vælge mayor og give Freysi og Rúnar(eller var det Bjarne...ikke sikker) en colonist til deres store bygninger. Men han valgte at ikke tage mayor og så valgte governor Oli at sejle og så var spillet slut. Freysi og Runar(tror jeg) nåede ikke at aktivere deres store bygninger og kongen i tårnet vand spillet med 51 points. Men...hvis Abbi havde valgt mayor så havde Freysi helt sikkert vundet spillet, han havde i hvert fald fået 11 ekstra points og det ville have været nok, tror jeg.
Så var klokken 23:30, hele holdet smækfuldt af øl og chips, men vi havde ikke spillet nok. Derfor spillede vi igen.
Denne gang gik Oli's plan op, han købte en lille indigo fabrik og en lille sukker fabrik, en stor tobak fabrik og købte også en factory. Points fik han og også nok penge til at købe to store bygninger. Det var nok til at sejre igen, 48 points i alt. Jeg kan desværre ikke huske hvor mange points de andre fik, I må gerne tilføje det som kommentar...hvis I har lyst.
Som sagt, masser af dejlige øller løb igennem deres kropper:
Oli: Raasted Triple IPA, Brooklyn Imperial Stout(mmmm....), Karmeliet
Freysi: Troldhede påske og La Choulette påske
Bjarne: Kan-ikke-huske-navnet og en St. Bernardus påske
Abbi: Carlsberg, Kongens Bryghus Taffeløl
Runar: Cola

Comments:
This comment has been removed by a blog administrator.
 
This comment has been removed by a blog administrator.
 
Hvaða rugl er þetta?
 
This comment has been removed by a blog administrator.
 
Hverjir eru klárir í spil í kvöld, my place? Óli var klár held ég og Freysi síðast þegar ég vissi.
 
Post a Comment



<< Home

Eldra efni

March 2007   April 2007   May 2007   June 2007   July 2007   August 2007   September 2007   November 2007   January 2008   February 2008   March 2008   April 2008   November 2008   January 2009   March 2009  








This page is powered by Blogger. Isn't yours?